Auto- ja tuulilasikamerat sekä muut laadukkaat matkailutuotteet Haminasta

Ota yhteyttä

Hanita Oy toimii auto- ja tuulilasikameroiden, polkupyörätietokoneiden sekä muiden laadukkaiden autoilu- ja karavaanitarvikkeiden sekä -elektroniikan maahantuojana. Edustamme alansa parhaimmistoon kuuluvaa Mio-tuotemerkkiä. Toimimme joustavasti Haminasta käsin palvellen asiakkaita ympäri Suomen.

 

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupastamme tai Vantaan autolaitteelta, joka myös asentaa kamerat. Myös Baanax-verkkokauppa jälleenmyy tuotteitamme. Asennuksissa sinua palvelee myös Patenttiasennus.

Auto- ja tuulilasikamerat tuovat lisäturvaa

Auton tuulilasiin, kojelautaan tai takalasiin kiinnitettävä pieni kamera on erinomainen autoilun lisälaite, jolla tallennat erilaiset liikennetilanteet muistiin vaivattomasti. Autokamera ei vaadi kuljettajalta ajon aikana huomiota. Kamera käynnistyy automaattisesti heti, kun auton virrat kytketään päälle, ja se sammuu sammuttaessasi auton.

 

Autokamerasta voi olla merkittävä hyöty esimerkiksi erilaisissa kolaritilanteissa, sillä se todistaa, mitä tilanteessa todella tapahtui. 

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti

Kehitämme ja laajennamme maahantuontitoimintaamme jatkuvasti. Jatkossa valikoimamme tulee kattamaan myös laajemman valikoiman erilaisia matkailutuotteiden tuoteperheitä.

 

Mikäli kiinnostuit tuotteidemme jälleenmyynnistä, ota meihin yhteyttä! Etsimme lisävahvistusta jälleenmyyjiemme verkkoon voidaksemme tarjota tuotteitamme yhä laajemmalle asiakaskunnalle.

Kysy lisää

Edustamme Mio-tuoteperhettä

Tuomme maahan Mio-merkkiset huippulaadukkaat autokamerat, joilla kaikilla on kattava kahden vuoden takuu. Olemme valikoineet tarjontaamme alla esitellyt mallit. Pääset lukemaan lisää tuotteesta valmistajan verkkosivuilta klikkaamalla tuotteen nimeä:

 

Autokameraa hankkiessa on hyvä muistaa, että tarpeeksi nopea ja tehokas muistikortti varmistaa kameran asianmukaisen toiminnan. Kortin on hyvä olla 4K-videota kirjoittava, V30-merkinnällä varustettu vaihtoehto. Autamme mielellämme oikeanlaisen kortin valinnassa, joten ethän epäröi kysyä lisätietoja.

Lataa tästä MiVue™ 8 series -käyttöohjeet Lataa MiVue™ A50 takakameran asennusopas

Autokamerat

Öljyntyhjennysventtiilit

Vedenkestävät polkupyörätietokoneet

Valikoimaamme kuuluu Mio-tuotemerkiltä lisäksi huippulaadukkaita polkupyörätietokoneita. Kaikki maahantuomamme pyöräilytietokoneet kestävät sääolosuhteita, kuten rankkasadetta, ja ne toimivat Bluetooth-yhteydellä.

 

Älykkäällä polkupyörätietokoneella teet harjoittelusta tai retkeilystä entistä mielenkiintoisempaa. Voit esimerkiksi suunnitella ja tallentaa reittejä, seurata edistymistäsi ja paljon muuta! Lue lisää polkupyöräilyn lisävarusteista valmistajan verkkosivuilta tai kysy lisätietoja meiltä.

Mio-tuotemerkin sivustolle